ALANYA PIZZA

Recentreview


3 stjerner ud af 1074 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Alanya Pizza. Vil du vide mere? Få mere at vide

28 jan 2023 at 22:12 Mad kom 30 min før bestilt. Betalte 4 kr for pose, som ikke var med og som man ikke har brug for ved levering.
25 jan 2023 at 20:24 Maden var kold og durum rullen var tør
21 jan 2023 at 22:38 Pizzaen var kold. Bestemt ikke 175 kroner værd.
15 jan 2023 at 11:27 De kan ikke finde ud af at give en pose med i ordren når man betaler for det. Det for dårligt
14 jan 2023 at 21:03 Helt fin oplevelse.
18 dec 2022 at 21:17 Der var ingen ost i vores indbagte pizza. Vi måtte gætte os til hvis indbagte pizza var til hvem. Den ene pizza var ikke som vi bestilte. Smagen var udemærket.
4 dec 2022 at 21:12 De har opkrævet mig for en pose, som jeg så hellere ikke har fået. De havde ikke skåret pizzaen over, selv om jeg skrev det i min ordre. Har haft dårlig mave efter jeg spiste det.
2 dec 2022 at 20:07 Hurtig levering og velsmagende pizzaer. Alanya er nu en klar favorit til næste gang vi skal have en nem og god fredagsmenu.
28 nov 2022 at 21:16 Lækre pizzaer, sprøde og lækkert kebab
25 nov 2022 at 18:13 Super
22 nov 2022 at 7:13 Maden var kold og levering 25 minutter forsinket
4 nov 2022 at 20:30 Salaten på pizzaen var brun/for gammel