ALANYA PIZZIA

ALANYA PIZZIA

Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 940 anmeldelser
18 jun 2021 at 18:38 Skrev 2 gange og bekræftede over tlf at der ikke skulle dressing is
18 jun 2021 at 18:02 Forkert størrelse leveret og ville ikke hjælpe med en fair løsning. Øv.
5 jun 2021 at 18:59 Men 7kr for at slice en pizza. Det burde være inklusiv.
1 jun 2021 at 19:50 Jeg fik anbefalet pizzeriaet, men jeg må nok sige, det var ikke lige mig: Den tyndeste, hårde, mest tørre bund nogensinde og slasket “bacon”, der var helt lyst. “Tomatsovsen” smagte bare af højkoncentrat af tomatpuré. Måske var jeg uheldig?
1 jun 2021 at 19:30 Rigtig gode pizzaer, men over 1,5 times leveringstid desværre.
25 maj 2021 at 5:31 Maden bar præg af lidt for lang tid i ovnen
6 maj 2021 at 5:33 Laaang leveringstid - som i over en time. Man kan kun vælge hurtigst mulig under levering ... der gik så ca. 1 1/2 time. Og så var pizzaen ikke specielt varm og bar præg af at have være undervejs længe (til trods for at jeg bor 5min i bil derfra..
30 apr 2021 at 18:56 30 minutter forsinket Pizzaen for fed/for meget olie
29 apr 2021 at 17:58 Det er længe siden jeg har fået så dårlig en pizza.. Pizzaen var brændt meget på, så jeg var nødsaget til at pille meget fra! Desuden var både pizza og sodavand lunkent da jeg modtog det. Det var så første og sidste gang jeg skal have mad derfra.
29 apr 2021 at 16:21 Ca 1/8 del en familie pizza var uspiselig, da dejen havde lavet store luftbobler, som var brændt på, så derfor kun 2 stjerner.
29 apr 2021 at 13:18 Ærgerligt jeg ikke læste anmeldelser inden jeg bestilte, for jeg er tydeligvis ikke ene om at bestille til “hurtigst muligt” for efterfølgende at vente over en time.